BLI KJENT MED STIENE I VANGSÅSEN I SOMMER!

Vi fikk mange positive tilbakemeldinger i fjor på konseptet med «Månedens runde». Derfor kjører vi i gang igjen med dette i år også.  

Den 1. i hver måned legger vi ut en ny «Månedens runde» som blir stående til den 15. i neste måned. 
Årets nyvinning er en langrunde som skal stå hele sesongen (til 15. oktober). 

Siden det av smittevernhensyn ikke skal være trimbøker i bruk, har vi fått hjelp av Hamar og Hedemarken Turistforening (HHT) til å benytte den digitale gjesteboka «DNT SjekkUT». Vi anbefaler alle å laste inn denne app’en og opprette en bruker. Trenger du hjelp til å laste ned app’n på din telefon, er det bare å ta kontakt så kan vi nok hjelpe deg! 

Har du av en eller annen grunn ikke mulighet til å laste ned app’n, står det en beskrivelse på plakaten der trimkassa står om hva man kan gjøre hvis man ikke har en bruker i SjekkUT-app’nVi har også en papirløsning for barn som ikke har egen mobiltelefon. Denne er på samme tillitsbaserte system som bokormkortet og distansekortet på ski. Print ut skjemaet som finnes i bildet til denne artikkelen. Fyll ut og lever det inn når sesongen er over. 

Også i år har vi fått flere fine premier: 

  • Blant alle som er 16 år eller yngre trekker vi ut en vinner blant de som har besøkt minst en av «trimkassene». Vinneren får en hengekøye til en verdi 750 kr fra Sport 1 Superstore Hamar. 
  • Blant de over 16 år er det en damekniv og en herrekniv til en salgsverdi på 750 kr hver som trekkes ut blant de som har besøkt minst tre av trimkassene på Månedens runde. 
  • Når vi er ferdig med de to første «Månedens runde» trekker vi en vinner som får Hamar og Hedemarken Turistforening (HHT) sin nye bok «90 TURER» til inspirasjon for flere turer i regionen. 
  • Blant de som går langrunden trekker vi ut en vinner som får en fruktkurv gitt av vår nærbutikk SPAR Vang.

Vi håper å se mange på tur på stiene våre i sommer! 

Skriv ut manuelt skjema her

Last ned appen her.

       

Dele denne artikkelen?

Facebook
Twitter