Årsmøte torsdag 7. mars 2024 på Mammuthus

Vi ønsker å invitere til årsmøte i Vangsåsen vel torsdag 07.03.2024 kl. 18 på Mammuthus.
Vi ønsker samtidig å benytte anledningen til å lage et sosialt treffpunkt for alle i Vangsåsen, og det vil derfor også bli pubkveld med pizzaservering og quiz etter årsmøtet.
Vi håper mange tar turen til Mammuthus denne kvelden!
For å vite hvor mye pizza vi skal bestille ber vi dere om å vennligst gå inn på Vangsåsen Vel sin facebookside og videre inn på arrangementet «Årsmøte, pubkveld og pizza» og trykker på «deltar» innen tirsdag 5. mars.
Minner også på å betale medlemsavgiften for 2024.
Om Vangsåsen vel:
Vangsåsen vel er en forening som har innbyggernes trivsel og medvirkning på dagsordenen. Det er når vi jobber sammen at vi klarer å få gjort noe. Enkeltpersoner blir ofte ikke hørt selv om det de tar opp er viktig nok. Det er lettere å skaffe penger til et prosjekt når flere stiller seg bak det, og det økonomiske løftet blir mindre på hver enkelt. Derfor er det viktig for oss å ha flest mulig av de som bor i området vårt som medlemmer. Til gjengjeld bidrar velet til aktiviteter i området som lekeparken på Kirkebyenga, vedlikehold av benker, merking og vedlikehold av turstier, frokosttreff, familidag på Gåsbu og mer til!
Følgende dokumenter vil bli lagt frem på årsmøtet:

Vel møtt!

Dele denne artikkelen?

Facebook
Twitter