Månedens runde 2021

Konseptet med «Månedens runde» de to siste årene har vært veldig populært. Det samme med fjorårets nyvinning «Årets langrunde». Vi sier derfor at nå er det en tradisjon og kjører i gang med det tredje året og håper det blir tatt godt i mot!

Den 1. i hver måned, fra og med mai til og med september, legger vi ut en ny «Månedens runde». På denne runden er det satt ut ei trimkasse med ei bok du kan skrive navnet ditt i. Du kan også registrere besøket i SjekkUT. Ved registreringer i SjekkUT får vi ut oversikt over brukerne som har «sjekket inn» i app’en. For noen måneder legges det ut kortere og lengre alternativer som kan tas dersom man ønsker å ta en kortere eller lengre variant. Alle turene er også tilgjengelig på UT.no.

«Årets langrunde» blir lagt ut når det blir mer farbart oppå myrene.

Akkurat som årene før har vi uttrekkspremier:

  • Hengekøye – for de som er 16 år eller yngre trekkes det ut en vinner av en Dovrefjell hengekøye og har tatt minst en runde
  • Tursekk – blant de over 16 år trekkes det ut en vinner blant de som har besøkt minst tre av trimkassene på «Månedens runde».
  • Fruktkurv – det trekkes ut en vinner av en fruktkurv blant de som har tatt «Årets langrunde».
  • «90 TURER» – når vi er ferdig med «Månedens runde» i mai trekker vi en vinner som får Hamar og Hedemarken Turistforening (HHT) sin populære bok «90 TURER» til inspirasjon for flere turer i regionen resten av sesongen.

Tusen takk til Spar Vang, Friluftsmagasinet og Hamar og Hedemarken Turistforening (HHT) for sponsing av gevinster!

Registrer deg gjerne hver gang du besøker «posten» (app eller trimbok), slik at vi får en oversikt over den totale bruken av stiene (greit å vise til når vi søker om midler).

Vi håper å se mange på tur på stiene våre i sommer! God tur!

Dele denne artikkelen?

Facebook
Twitter